ћир lat

Преко 40 послодаваца понудиће 350 радних места на Сајму запошљавања у Чачку

16. април 2019


ЧАЧАК - У Чачку ће у среду у времену од 11 до 14 сати бити одржан 59. Сајам запошљавања, на који се пријавило скоро 45 послодаваца.

Филијала Националне службе за запошљавање у Чачку је и ове године успела да обезбеди изузетну понуду слободних послова.

Учешће је пријавило близу 45 послодаваца са подручја града или регистрованим пословним јединицама у Чачку, са пријављеним потребама за запошљавање више од 350 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме.

Више од 300 радника је потребно за производни сектор у текстилној, прехрамбеној, графичкој и металопрерађивачкој производњи, васпитачи, инжењери електротехнике, продаваци, возачи Б и Ц категорије, електричари, радници у администрацији и осигурању, као и радна места на којима ће бити ангажоване особе са инвалидитетом и др.

Потребе за новим радницима су овог пута исказали Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, Stax Technologies, Унипромет, Алфако инжењеринг, Литопапир, ПВЦ Профил центар, Енал-електро, НТ Болеро, Ластва, Сувобор кооп нн, УТП Морава, ПУ Мимиланд, Татовић, Хемогум…

Незапослена лица на Сајму имају могућност да се детаљније информишу о понуди слободних послова у нашем граду, али и шансу да своје квалификације, знање и представе потенцијалним послодавцима.

Сви они који желе да конкуришу на понуђеним радним местима, потребно је да понесу своје биографије у више примерака.

Извор: MoravaInfo/МНА